• Mjøsen Golfklubb
   Ringslia 50
   2390 Moelv

   Kontor62 36 95 01
   Booking62 36 95 01

Trening

Trening i 2024

Vi har inngått avtale med Atlungstad Golf og vår pro for 2024 er Daniel Forbes
Han skal være hos oss i mai og juni / august og september - hver onsdag.
Dere som ønsker timer i vinter kan få det på Espern -  Atlungstad Golf.

Litt om Daniel:

Min trenerfilosofi:
 Jeg har en enkel , men helhetlig filosofi til golf. Jeg prøver å ta i betraktning hver enkelt spillers fysiske egenskaper, naturlige evner, men også begrensninger. Dette gjør meg istand til å forstå hvordan den enkelte kan bruke krefter naturlig og effektivt når de spiller golf. Dette vil hjelpe med å unngå skader på lang sikt, men også gi mer glede med golfspillet. Golf skal være enkelt og naturlig, ikke for mye tenking eller forvirring. På den måten vil man få mer glede ut av denne idretten som vi alle er blitt så glad i.

Litt om meg: Jeg ble født i Bergen i 1981, norsk mor og australsk far. Flyttet til Stavanger da jeg var fem år, og ble gjennom min far introdusert til golf, hvor jeg i begynnelsen var «caddie» for han på Stavanger Golfklubb. Interessen for golf var tent og jeg ble medlem av junior gruppen der. Jeg var en svært aktiv medlem og hadde mitt første Hole-in-One da jeg var 12, på det fjerde hullet på Stavanger. Jeg deltok også i et par turneringer i Oslo med gode resultater.

Da jeg var 13 flyttet familien min til Perth, Australia. Her gikk jeg på privatskole, med stor vekt på sport, og jeg var veldig involvert i skolens fotball lag. Hadde drømmer om en profesjonell fotball karriere ,men skader satte stopper for det.
Etter endt skolegang fikk jeg jobb ved Wembley Golf Complex, det er en utrolig populær 36 hull golfbane i vest Perth. Min entusiasme for golf ble igjen tent og jeg brukte det meste av min fritid på å øve og spille golf.
Fire år senere ble jeg akseptert inn i PGA og Australia Trainee program. Det er en tre års utdannelse. Jeg ble full medlem the PGA av Australia 1 januar 2009. Jeg begynte å spille profesjonell golf i den Australske touren, samtidig som jeg jobbet og underviste. Dessverre ble  konkurranse golfkarrieren min kortvarig på grunn av hofteskader, noe som førte til to hofteoperasjoner. Jeg har etter mye trening klart å komme tilbake til full funksjon med de nye hoftene og gleder meg til framtiden og masse golf fremover.

De neste årene hadde jeg gleden av å jobbe med mange fantastiske mennesker,  fra nasjonale golftrenere til Australian Open vinnere, og samtidig som jeg fikk ny lærdom selv. Jeg hadde også gleden av å trene og spille med mange spesielle golfere, en av de min barndomshelt,  den argentinsk fotballspilleren Gabriel Batistuta, over en to års periode.
Jeg har et åpent sinn og har alltid prøvd ut nye ting for å forbedre golfspillet . Jeg har deltatt på seminarer for å utvikle min forståelse av golfsvingen og dens utvikling gjennom vitenskap og teknologi.
Jeg er veldig entusiastisk og glad for å bli en del av dette fantastiske teamet her på Atlungstad Golf klubb og håper jeg kan hjelpe og veilede mange spillere til å realisere sitt fulle golfpotensiale i årene som kommer.

Vi ønsker Daniel velkommen til sesongen 2024
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her