• Mjøsen Golfklubb
   Ringslia 50
   2390 Moelv

   Kontor62 36 95 01
   Booking62 36 95 01

Klubben

Golfhäftet 2023

Av: Eleonore Rønneberg  |  Publisert: 12. november 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nå belønner vi deg som er ute i god tid! 2 Golfhäftet = gave på kjøpet.Gjør deg klar for neste års sesong allerede nå! Nå kjører Golfhäftet i gang med enda en kampanje! Vi ønsker å belønne deg som er ute i god tid og som allerede nå forbereder neste sesong. Som vi kaller det – early birdie!Send bestilling til post@msgk.no

 

Nå belønner vi deg som er ute i god tid! 2 Golfhäftet = gave på kjøpet

Gjør deg klar for neste års sesong allerede nå! 

Nå kjører Golfhäftet i gang med enda en kampanje! Vi ønsker å belønne deg som er ute i god tid og som allerede nå forbereder neste sesong. Som vi kaller det – early birdie! 

Kjøper du 2 stykk Golfhäftet 2023, får du nå også en gave på kjøpet (verdi opptil 249 kr)! Hva sier du til et golfhåndkle, en golfhue eller en måneds gratis lytting på Storytel?* Du bestemmer! Så benytt anledningen til å kjøpe til golfpartneren din og overrask med hele neste sesong, hvor dere begge kan spille for halv greenfee! Det er alltid noen å gi bort et Golfhäftet til. Gavene er tilgjengelige så langt lageret rekker – førstemann til mølla!  

Du vet vel at du også støtter oss i klubben når du kjøper Golfhäftet via oss? Klubben tjener nemlig penger når du kjøper Golfhäftet via oss. Så klikk deg videre nedenfor eller besøk oss og benytt tilbudet allerede i dag!  

 

Pris per stk. 

Golfhäftet 2023:                      495 kr 

Golfhäftet 2023 inkl. PLUS:    694 kr 

 

Send bestilling til post@msgk.no

 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her