• Mjøsen Golfklubb
   Ringslia 50
   2390 Moelv

   Kontor62 36 95 01
   Booking62 36 95 01

Klubben

NÅ ER DET TID FOR GOLFAMORE TROPHY PÅ VÅR KLUBB! 16. juni

Av: Eleonore Rønneberg  |  Publisert: 9. juni 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Husk å melde deg på årets par-turnering i morsomt greensome-format, hvor vinneren fra hver delturnering får spille den store finalen Kristianstad Golfklubb i Sverige. Dessuten er alle med og konkurrerer om flotte premier i turneringen!

Nå har du og en partner sjansen til å melde dere på Golfamore greensome-turnering i akkurat vår klubb! 

Representer Mjøsen Golfklubb i Golfamores delturnering: Golfamore Trophy den 16. Juni! Det vil være et stort velassortert premiebord med opplevelser, gavekort til bl.a. Golfamore og Out-Of-Bounds, og diverse golfprodukter. Turneringens første premie er finaleopplevelse som inkluderer overnatting på det skjønne Kristianstad Golfklubb i Sverige med lunsj og spill på deres fantastiske golfbane, hvor man har sjansen til å komme videre til den europeiske finalen på Terra Blanche! Alle finalister konkurrerer der om et ekstra stort premiebord og tittelen! 

Meld deg på her

Alle deltakere mottar et startsett!

Mangler du Golfamore 2024? Kjøp det på turneringsdagen og få en PLUS med på kjøpet! (*gjelder kun på turneringsdagen).

Både gjett lengden på din drive og den populære nærmest-hullet-konkurransen på 3 forskjellige hull er inkludert i prisen. Du kan bl.a. vinne et par golfsko fra Footjoy og Golfamore digital for 2025!

Åpen turnering for alle født i 2006 eller tidligere (yngre spillere kan spille med en verge). 2-mannslag, greensome, stableford, 6 obligatoriske utslag per spiller (6 valgfrie). Gunstart 09:30, informasjon 09:00 ved klubbhuset. Innsjekking foregår en time før informasjonen, kom i god tid for å unngå kø! 

Vi sees den 16. Juni!!!

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her